Pekonivillitys mennyt jo liian pitkälle?

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kaikilla ihmisillä on omat lempiruokansa. Joskus lempiruoan syömiseen voi kehittyä pakkomielle. Joidenkin ihmisten tiedetään esimerkiksi syöneen koko elämänsä vain kananuggetteja. Nyt verkossa on listattu erikoisia tuotteita, jotka sisältävät monien herkkua – nimittäin pekonia.

Suurin osa ihmisistä syö pekonia lähinnä aamupalana pannulla paistettuna tai vaikkapa hampurilaisten välissä. Pekonin hajua ja makua rakastaville henkilöille on tehty lukuisia tuotteita, kuten muun muassa pekonin makuista vodkaa. Baconfreak-sivuston mukaan joistakin kaupoista voi löytää myös pekonilta maistuvaa limonadia.

pekonilimu27012013

Joidenkin mielestä pekonirakkaus menee jo liian pitkälle, jos käyttää J&D’s-yrityksen tuottamaa huulirasvaa. Kyseinen huulivoide maistuu nimittäin pekonilta. Huulirasvan mainostekstin mukaan kaikkien asioiden pitäisi maistua pekonilta. Markkinoilta löytyy myös Mr. Bacon’s -merkkinen pekonihammastahna, joka tekee hampaista ”pekoninraikkaat”.

Hammaslääkärit ovat myös kehitelleet pekonilta maistuvia hammaslankoja ja -tikkuja. Käsiensä hygieniasta huolehtivat voivat ostaa pekonilta tuoksuvan käsidesin PorkKleen-yritykseltä. Maailmalla myydään lisäksi esimerkiksi pekonisaippuaa, pekonikahvia ja pekonihajuvettä.

Rasvainen ja suolattu siansivu on todella suosittua etenkin Yhdysvalloissa. Siellä maan markkinoilta löytyy purkkaa, joka maistuu pekonilta. Jos haluaa juomansa maistuvan pekonilta, kannattaa ostaa pekonin makuisia poretabletteja. Bio-Blend Fuels -yrityksen Dan ja Tracy Kaderabek tekivät taannoin auton pelkästä pekonista.