Ryan Goslingilla odottamaton harrastus: ”Yksi elämäni rentouttavimmista päivistä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi vuonna 2004 tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Näyttelijäkomistus tähdittää maaliskuussa Suomessa ensi-iltansa saavaa Gangsterisota-elokuvaa.

Nyt miljoonien naisten päiväuni on paljastanut erikoisen puolen itsestään – hän rakastaa neulomista. Ryan Goslingin mukaan hänen täydellinen päivänsä koostuisikin pitkälti juuri vaatekappaleiden neulomisesta. Näyttelijä kertoi australialaisen GQ-lehden haastattelussa tutustuneensa harrastukseen Lars ja se ainoa oikea -elokuvan kuvauksissa.

– Tein kohtausta, jossa olin huoneessa täynnä kutovia vanhoja naisia. Kohtauksen kuvaaminen kesti koko päivän, ja he opettivat samalla neulomisen taidon minulle. Se oli yksi elämäni rentouttavimmista päivistä, Gosling paljastaa.

Ryan Thomas Gosling tullaan näkemään tänä vuonna valkokankaalla esimerkiksi Only God Forgives -elokuvassa, jonka ohjaa aikaisemminkin Goslingin kanssa yhteistyötä Drive-elokuvassa tehnyt tanskalainen Nicolas Winding Refn. Gosling on nähty käsikkäin useiden Hollywoodin naiskaunottarien, kuten Rachel McAdamsin, Kat Denningsin ja Olivia Wilden kanssa, mutta tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa.