Simon Cowell kehittelee uutta realitykisaa? Erikoinen tavoite

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisesti tunnettu televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden realitykilpailujen luojana ja tuomarina. Lukuisten menestyssarjojen takana olevan miehen kerrottiin hiljattain haluavan supermalli Kate Mossin stailaamaan osallistujia Britannan X Factor -kilpailuun.

53-vuotiaalla tähdellä näyttää olevan vielä ideoita myös uusille kykyjenetsintäkilpailulle. Simon Cowell nimittäin on kertonut haluavansa järjestää kilpailun, jossa etsitään henkilöä esittämään häntä X Factor -musikaalissa. Mies ei olie vielä sitoutunut musikaaliprojektiin, mutta on siitä ainakin toistaiseksi vielä innoissaan.

– Musikaalit eivät kuulu alaani, mutta aion lähestyä sitä kuin televisio-ohjelmaa. Musikaalin eteen on tehty paljon työtä, ja projektia johtava koomikko Harry Hill oli innoissaan ideasta. Kuka näyttelisi minua? Meidän täytyy ehkä järjestää siitä kilpailu. Se olisi hieno idea, Simon Cowell kertoo.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Simon Cowell purkasi kihlauksensa meikkitaitelija Mezhgan Hussainyyn aiemmin tänä vuonna. Pariskunta tapasi aikoinaan American Idol -ohjelman kuvauksissa. Cowell oli taannoin salasuhteessa X Factor -ohjelman Dannii Minoguen kanssa.