Steve Jobsin rooli vei Ashton Kutcherin sairaalaan – hämmentävä yhteensattuma

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viihdemaailma sai viime kesänä uuden Hollywood-unelmaparinsa, kun 70’s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis julkistivat seurustelusuhteensa. Kutcherin elämässä ei liene muutenkaan valittamista, sillä Forbes-lehti nimesi hänet viime vuonna parhaiten tienaavaksi televisiotähdeksi.

Nyt näyttelijäkomistus on kertonut viimeisimmän roolinsa vaativuudesta USA Today -lehdelle. Kutcherin tuorein roolisuoritus on edesmenneen Apple-teknologiajätin perustajan, Steve Jobsin, esittäminen tositapahtumiin perustuvassa jOBS-elokuvassa. Menestysnäyttelijä oli ennen elokuvan kuvausten alkamista Jobsin suosimalla hedelmädieetillä.

Pelkkien hedelmien syöminen ei kuitenkaan sopinut Kutcherin elimistölle, sillä näyttelijä on nyt paljastanut joutuneensa sairaalahoitoon ainoastaan kaksi päivää ennen kuvausten alkamista. Ironista kyllä, sairaalareissun syynä olivat komistuksen huonot haima-arvot. Steve Jobs kuoli vuonna 2011 haimasyöpään.

– Se oli todella kammottavaa… ottaen kaiken huomioon, Ashton Kutcher kertaa kokemuksiaan lehdelle.

Daily Mail -lehti uutisoi äskettäin, kuinka Ashton Kutcher nähdään piakkoin Steve Jobsin roolissa myös Applen Macworld-konferenssissa. Macworld-tapahtumassa esitellään perinteisesti Applen uusia tuotteita. Esimerkiksi iPhone teki ensiesiintymisensä konferenssissa vuonna 2007. Steve Jobs esiintyi Macworldissa viimeistä kertaa vuonna 2009, sillä tämän jälkeen hänen kuntonsa alkoi heikentyä liikaa.