Adelen isä tilittää: ”Hänen silmissään olen kuollut”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulajatähti Adele sai äskettäin kunnian toimia uuden James Bond -elokuva Skyfallin tunnuskappaleen esittäjänä. Viime lokakuussa laulajatar synnytti esikoisensa ja ilmoitti siirtyvänsä äitiyslomalle julkisuudesta ja musiikkimaailmasta.

Nyt Adelen isä Mark Evans on noussut takaisin julkisuuden valokeilaan. Laulajakaunotar ei ole ollut puheväleissä isänsä kanssa sitten vuoden 2011, jolloin tämä avautui yksityisen laulajattaren elämästä lehtihaastattelussa. 49-vuotias Evans onkin nyt yrittänyt paikata tilannetta kertomalla katumuksestaan tuoreessa Daily Mail -lehden haastattelussa.

Jutussa mies kertoo, kuinka häntä surettaa se, ettei hän saa olla osa Adelen lokakuussa syntyneen Angelo James -pojan elämää. Evansin mukaan laulajatar ei ole vastannut yhteenkään hänen lukuisista yhteenotoistaan, sanoen että tyttärensä silmissä hän on yhtä kuin kuollut. Mies kertoo myös, kuinka hän ei aio katsoa televisiosta neitokaisen esiintymistä tulevassa Oscar-gaalassa, koska se tekisi liian kipeää.

– En ole kiinnostunut hänen julkisuudestaan tai rahoistaan, haluan vain tyttäreni takaisin ja haluan olla kunnon isoisä pikkuiselle, Mark Evans selittää Daily Mailille.

Adele on seurustellut lapsensa isän Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Vuosi sitten helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.