Courtney Stodden lähti hampurilaiselle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaista vaaleaverikköä, Courtney Stoddenia, on seurannut jatkuva julkisuus, kun neito nai 16-vuotiaana itseään huimasti vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin. Blondia on verrattu muun muassa edesmenneeseen kohukaunotar Anna Nicole Smithiin.

Nyt 18-vuotias Courtney lähti vastikään hampurilaiselle Mary’s-ravintolaan. Neitokainen otti itsestään seksikkäitä kuvia ennen ravintolailtaa ja sen aikana. Huomio keskittyi otoksissa kuitenkin julkkistähden muodokkaaseen kroppaan.

– Hengailen hampurilaisella Mary’s-ravintolassa, kirjoitti blondi blogiinsa.

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.