Popkomistus raivosi faneilleen: ”Painukaa muualle”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Jonas Brothers -yhtye nousi erääksi 2000-luvun alun suosituimmista teinibändeistä. Joe, Nick ja Kevin Jonaksen muodostama trio on julkaissut sittemmin viisi studioalbumia.

Heidän laulajansa Joe Jonas lähti vuonna 2010 soolouralle. Nyt kyseisen 23-vuotiaan komistuksen kerrotaan olleen ilkeä faneilleen. Ihailijat lähestyivät popparia ja tämän tyttöystävää Blanda Eggenscwileria New Yorkissa Sauce-ravintolan edustalla. He saivat kuitenkin tylyn vastauksen pyydettyään tähteä kanssaan yhteiskuvaan. Joen kerrotaankin käskeneen fanien painua muualle.

– Kun lähestyimme häntä, hän pudisteli päätään kieltäytyäkseen. Oli kyllä myöhä, ja ymmärsimme sen, mutta ystäväni kysyi joka tapauksessa valokuvan ottamista. Silloin Joe suuttui meille ja käski meidän painua muualle. Ystäväni oli kyynelissä, kertoi Andy Hertfeld Radar Online -sivustolle.

Hertfeldin mukaan myös Joen Nick-veli käyttäytyi epämiellyttävästi heitä kohtaan. Jotkut popparin ystävät jopa pilkkasivat faneja. Ihailijat kertovatkin pettyneensä raskaasti idoliensa käytökseen.

Joe Jonas on julkaissut oman Fastlife-nimisen sooloalbumin vuonna 2011. Mies on myös näytellyt elokuvissa, kuten Camp Rock ja Camp Rock 2. Jonas deittaili laulajatar Taylor Swiftia vuonna 2008. Sittemmin mies tapaili muun muassa näyttelijätär Camilla Bellea. Tätä nykyä hänen tyttöystävänsä on ex-malli Blanda Eggenscwiler.