Tänään tv:ssä: Oscareita kahminut suurelokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantai-illan televisiotarjonnan mielenkiintoisimpiin tapauksiin lukeutuu Nelosella kello 21.00 alkaen esitettävä Pelastakaan sotamies Ryan. Viisi Oscar-palkintoa aikoinaan kahmineen elokuvan pääosissa nähdään Tom Hanks, Matt Damon ja Vin Diesel.

Steven Spielbergin elokuvassa nähdään vuoden 1944 Normandian maihinnousuun sijoittuva tarina, jossa pääesikunta haluaa pitää sotamies Ryanin hengissä sodassa. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1998 ja oli heti suurmenestys.

TV5 esittää kello 21.00 alkaen Brett Ratnerin ohjaaman romanttisen komedian Perhe on paras, jonka pääosissa nähdään Nicolas Cage, Don Cheadle ja Tea Leoni. Samalla kanavalla nähdään kello 00.35 alkaen Nicolas Cagen uran huonoimmaksi elokuvaksi rankattu The Ghost Rider.