Taylor Swift hylkäsi seurustelusuhteet – ainakin toistaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift tunnetaan erobiiseistään, joissa hän vuodattaa tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteista. Laulajatar erosi äskettäin One Direction -poikabändin Harry Stylesista, josta hänen kerrotaan jo kirjoittaneen useita erobiisejä.

Taylor Swiftin kerrotaan eronneen Harry Stylesistä, koska hän ei tuntenut voivansa luottaa tähän. Tiuhaan tahtiin seurustelusuhteissa viihtynyt laulajaneito on nyt kertonut Vibe-lehden haastattelussa haluavansa viettää tuoreimman eronsa jälkeen hieman omaa aikaa. 23-vuotias Swift ei etsi parhaillaan uutta poikaystävää, sillä hän kuvailee itseään itsenäiseksi naiseksi.

– Itsenäisyys on jotain, mitä olen aina kaivannut. Rakastan kuitenkin ajatusta romanssista ja ihastumisesta. Minulla ei ole koskaan ollut pitkää ihmissuhdetta, ja se on jotain mitä haluaisin tulevaisuudelta, Taylor kertoo.

– Osa minusta haluaa kuitenkin vain olla yksin… Jousimies-horoskooppimerkkiin kuuluvat ovat erittäin itsenäisiä, ja pidämme tilastamme. Ajaudumme rakkauteen mutta kamppailemme itsenäisyydestämme, laulajatar lisää.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat kaksi viikkoa sitten Karibialla, jonne entinen pariskunta matkusti lemmenlomalle. Laulajatar lähti paratiisikohteesta vain parin päivän lomailun jälkeen. Heidän kerrottiin ajautuneen rajuun sanaharkkaan muun muassa teinikomistuksen naisseikkailuista. Sittemmin levisi huhuja, joiden mukaan Harry Styles kyllästyi tyttöystävänsä jatkuvaan nalkuttamiseen.