Mitä ihmettä? Hulk Hogan julkaisi seksikkään kuvan tyttärestään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Wrestling-tähti Hulk Hogan oli loppuvuodesta runsaasti otsikoissa seksivideoskandaalinsa myötä. Painijalegenda tunnetaan periaatteen miehenä, ja hän onkin isällisen ylpeä esimerkiksi kuvankauniin Brooke-tyttärensä yrityksistä tehdä uraa viihdealalla.

Joskus isällinenkin rakkaus saa erikoisia muotoja. Nyt Hulk Hogan on herättänyt maailmalla ihmetystä julkaisemalla Twitter-blogissaan kuvan kurvikkaan tyttärensä paljaista jaloista. Otoksessa 24-vuotias Brooke nähdään pukeutuneena pieniin shortseihin, jolloin neidon jalat tulevat erittäin hyvin esille. Isä täydensi otosta kuvatekstillä.

– Brooken jalat, kirjoitti Hulk Hogan tyhjentävästi blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Brooke Hogan on seurannut isänsä jalanjälkiä, ja on nykyisin mukana wrestling-bisneksessä. Tytär ei kuitenkaan itse paini kehässä, sillä hän on naisisista koostuvan The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja. Kaunotar on tuomassa The Knockoutsin televisioon Iso-Britannian Manchesterissa ja Lontoossa kuvattavien TNA Impact -otteluiden myötä. Sekä Brooke itse että hänen isänsä Hulk Hogan tulevat myös näyttäytymään otteluiden kuvauksissa.