Rick Ross yritettiin murhata – 20 laukausta ja kaikki ohi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rap-artisti Rick Ross, oikealta nimeltään William Roberts, on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja noussut otsikoihin myös hänen ja muiden artistien välisten riitojen kanssa. Taannoin hän joutui perumaan keikkansa tappouhkausten vuoksi.

Nyt 37-vuotias muusikko on joutunut jälleen vaaralliseen tilanteeseen. Tuntematon henkilö ampui nimittäin Rick Rossin Rolls-Royce -autoa räppärin poistuessa Floridan Fort Lauderdalessa sijaitsevasta ravintolasta aikaisin maanantai-aamuna. Tähti ajoi ajoneuvonsa läheisen rakennuksen seinään yrittäessään paeta tulitusta. Rick Ross ja hänen autonsa kyydissä ollut 28-vuotias Shateria L. Moragne selvisivät välikohtauksesta ilman vammoja.

Rick Ross oli ollut samaisena iltana viettämässä syntymäpäiviään paikallisessa ravintolassa. Aseistettu henkilö ehti silminnäkijöiden mukaan ampua noin 20 laukausta, joista yksikään ei kuitenkaan osunut räppärin autoon. Paikalliset viranomaiset eivät vielä toistaiseksi ole nimenneet epäiltyjä tai mahdollisia motiiveja tapaukselle.

Taannoin Rick Ross otti toisen räppärin kanssa yhteen BET Hip Hop -gaalassa. Miesten välinen sanakarkka johti parkkipaikalla tapahtuneeseen ammuskeluun. Kukaan ei kuitenkaan joutunut sairaalaan, eikä ketään pidätetty. Rick Ross päätyi otsikoihin hiljattain myös poseerattuaan internetissä levinneessä huumeaiheisessa kuvassa.