Tom Hanks oli edellisessä elämässään lehmä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oscar-palkittu näyttelijä Tom Hanks tunnetaan monista menestyselokuvista. Hänen suurimpiin hittielokuviinsa kuuluvat Forrest Gump, Vihreä Maili ja Pelastakaa sotamies Ryan. Hanks äänestettiin vuonna 2006 Forbes-lehden äänestyksessä Yhdysvaltain luotettavimmaksi julkisuuden henkilöksi.

Nyt 56-vuotias Tom Hanks on noussut otsikoihin eriskummallisten kommenttiensa johdosta. Suosikkinäyttelijältä on nimittäin haastattelussa kysytty, mitä mieltä hän on uudelleensyntymisestä. Vastauksessaan Hanks pohti aihetta laajasti, ja sanoi uskovansa, että humaanisuus kautta historian ei kehity ennen kuin joku tekee hyviä asioita.

– Jos tämä on kaikkien oppimieni asioiden summa, niin minä olen varmasti ollut lehmä edellisessä elämässäni, Tom Hanks kertoi The Sun -lehdelle.

Tom Hanks voitti pääroolistaan elokuvassa Forrest Gump sekä Oscarin että Golden Globe -palkinnon. Myös menestynyt Philadelphia-elokuva toi tähdelle Oscar-palkinnon. Larry Crowne -elokuvassaan Hanks esittää 50-vuotiasta työnsä menettänyttä miestä, joka palaa takaisin koulun penkille. Tähtinäyttelijä maksoi taannoin eräälle pariskunnalle heidän leffalippunsa takaisin, koska pariskunta oli pettynyt Hanksin tuottamaan Larry Crowne –elokuvaan.