Jennifer Lopez avoimena: ”Lehdistö oli todella armoton”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall-areenalla. Dance Again -maailmankiertueella loppuvuoden viettänyt Lopez on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa muun muassa bikinikuviensa ja nuoren poikaystävänsä merkeissä.

Jenniferin exä Ben Affleck voitti äskettäin parhaan ohjaaja Golden Globe -palkinnon Argo-elokuvallaan. Myös Jennifer Lopez oli mukana palkintoseremoniassa, mutta ex-pariskunnan välillä ei ole kaunaa. Sen sijaan Lopez hehkutti Affleckia avoimesti Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

– Argo oli upea elokuva. Lehdistö oli meitä kohtaan todella armoton, kun me seurustelimme. Siksi olikin hieno hetki, kun Ben palkittiin. Oli hienoa nähdä hänet siinä tilanteessa, ja olin onnellinen hänen puolestaan, Jennifer Lopez tunnusti.

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.