Lindsay Lohan yritti pakoilla oikeudenkäyntiä – panikoi jäätyään kiinni

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan, ja nyt häntä odottaa jälleen oikeusistunto. Lindsayta nimittäin syytetään viranomaisille valehtelusta viimekesäisen auto-onnettomuuden yhteydessä.

New Yorkissa aikaa viettäneellä Lohanilla ei ollut aikeita palata Los Angelesissa järjestettävään oikeuskäsittelyyn. Hän hankki itselleen lääkärin allekirjoittaman todistuksen, minkä mukaan hän ei voisi matkustaa lentokoneessa ylähengitysinfektion vuoksi. TMZ-verkkosivusto kuitenkin julkaisi pian tämän jälkeen kuvia, missä hyvinvoivan näköinen Lohan shoppailee ja tupakoi New Yorkin Sohossa.

Lindsayn kerrotaan panikoineen paljastumisensa myötä. Tähden oikeustapausta käsittelevä tuomari olisi nimittäin saattanut määrätä pidätysmääräyksen Lohanille, mikäli tämä ei ilmaantuisi istuntoon. Näyttelijättären uutisoidaankin kiirehtineen tiistai-illan viimeiseen lentoon, jotta hän ehtisi ajoissa Los Angelesissa järjestettävään oikeusistuntoon. Lindsay on myös anellut jo kertaalleen erottamaansa asianajajaa, Shawn Hollytä, palaamaan hänen tapauksensa pariin.

Oikeudenkäynnissä puidaan viimekesäistä tapausta, missä Lohan kolaroi autonsa toisen menopelin kanssa. Ehdonalaisessa olevan tähden väitetään valehdelleen poliiseille kuulustelujen aikana. TMZ-sivuston mukaan syyttäjä vaatii, että Lohanin ehdonalaistuomio kumotaan. Tämä tarkoittaisi sitä, että tähti joutuisi kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.