Rick Ross otti murhayrityksen vakavasti – henkivartijat jatkuvasti turvana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rap-artisti Rick Ross, oikealta nimeltään William Roberts, on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja noussut otsikoihin myös hänen ja muiden artistien välisten riitojen kanssa. Ross joutui äskettäin murhayrityksen kohteeksi, kun hänen autoaan kohti ammuttiin arviolta 20 laukausta.

Rick Ross on Floridan Fort Lauderdalessa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen päättänyt tehostaa omaa turvallisuuttaan. Aikaisemmin räppärillä oli mukanaan henkivartijat esimerkiksi keikoilla ja julkisten esiintymisten aikana. Nyt 37-vuotias tähti haluaa kuitenkin pelata varman päälle, ja on TMZ-verkkosivuston mukaan palkannut ympärivuorokautiset aseistetut turvamiehet vartioimaan häntä.

Räppäri on joutunut uhkailujen kohteeksi jo pidemmän aikaa, mutta hänen kerrotaan tajunneen uhan todellisen mittakaavan vasta ampumatapauksen jälkeen. Aseistettu henkilö ehti silminnäkijöiden mukaan ampua noin 20 laukausta syntymäpäiväjuhlilta lähtemässä olleen Rossin autoa kohti. Räppäri kuitenkin selvisi tapahtuneesta vammoitta.

Taannoin Rick Ross otti toisen räppärin kanssa yhteen BET Hip Hop -gaalassa. Miesten välinen sanakarkka johti parkkipaikalla tapahtuneeseen ammuskeluun. Kukaan ei kuitenkaan joutunut sairaalaan, eikä ketään pidätetty. Rick Ross päätyi otsikoihin hiljattain myös poseerattuaan internetissä levinneessä huumeaiheisessa kuvassa.