50 Centin hurja syytös: Kohuräppäri lavasti murhayrityksensä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin räppärille paljasti aloittaneensa kehonrakentamisen sen jälkeen, kun häntä vuonna 2000 ammuttiin yhdeksän kertaa.

Äskettäin yhdysvaltalaisen rap-artistin, Rick Rossin, uutisoitiin joutuneen murhayrityksen kohteeksi, kun tuntematon henkilö ampui 20 laukausta hänen autoaan kohti. Miehen kanssa riidoissa oleva 50 Cent kuitenkin syyttää nyt Twitterissä Rick Rossia murhayrityksensä lavastamisesta.

– Hahaha, läski poika osui rakennukseen? Näyttää mielestäni lavastetulta, 50 Cent twiittasi.

Räppäri perustelee syytöstään sillä, ettei hänen mukaansa onnettomuuspaikalla autosta otetuissa kuvissa näy luodinreikiä. 50 Cent myös kertoi Twitter-tilillään ajavansa itse ”kuin Obama” luodin- ja pomminkestävällä autollaan. Tosiasiassa myöhemmin julkaistuissa kuvissa Rossin autossa ilmenee selkeitä luodinreikiä. Daily Mail -lehden mukaan myös poliisit ovat varmistaneet tukivansa tapausta rikoksena.

Viime vuonna 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta hänen Black Magic -albumiaan. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent työstää parhaillaan Street King Immortal -levyä, joka tullaan julkaisemaan tammikuussa 2013.