Brandi kosti exälle: Kiristi vaginaansa – mies maksoi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tuttu blondi Brandi Glanville tunnetaan julkisuudessa parhaiten näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin ex-vaimona. Äskettäin nainen julkaisi muistelmateoksen, jonka nimi on Drinking and Tweeting: And Other Brandi Blunders.

40-vuotias kotirouva on nyt kertonut kirjassaan eräästä kostostaan, jonka hän toteutti miehelleen Eddielle parin myrskyisän eron jälkeen. Brandi kävi läpi nimittäin huippukalliin vaginan kiristämisoperaation, ja hän maksoi kyseisen lystin Cibrianin luottokortilla.

Julkkistähti sai idean leikkaukseen siitä, että ex-mies oli liiton aikana kritisoinut Brandia synnytyksen jälkeen löystyneestä alapäästä. Kun neitokainen sai selville, että näyttelijä oli pettänyt häntä, syntyi realitykaunottaren päässä suunnitelma uudesta alusta. Hän tuhlasi 12.000 dollaria, eli 9.300 euroa, uuteen vaginaan.

– Ollaanpa rehellisiä. Jos sinulla olisi mahdollisuus saada takaisin 17-vuotiaan pimppisi takaisin, etkö tekisi asialle jotain? Vaginani oli aika syntyä uudestaan! Päätin, että kerran Eddie pilasi vaginani, hän voisi hyvin maksaa uuden, kertoi Brandi Glanville Radar Online -sivuston mukaan kirjassaan.

Hiustenlähtöä estävä lääke teki Glanvillen mukaan hänen eksänsä impotentiksi, ja nainen pakottikin miehen valitsemaan hänen ja lääkkeen välillä. Eddie Cibrianin valinta tuli sittemmin tutuksi kaikille mediakohun myötä. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.