Stara roseeviini

Viihdeuutiset

Unelmien poikamies -viinit lanseerattiin

Suositussa Unelmien poikamies -realitysarjassa seurataan 25 naista, jotka kilpailevat keskenään uutta rakkautta etsivän menestyksekkään sinkkumiehen sydämestä. Sarjasta on tehty myös Unelmien poikamiestyttö -niminen spinoff -versio, jossa joukko miehiä kilpailee saman naisen rakkaudesta.

Nyt sarjojen faneilla on mahdollisuus nauttia virallista The Bachelor ja The Bachelorette -viinejä jännittäessään, ketkä kilpailijoista saavat ruusun ja ketkä pakit. Tarjolla on kolmea erilaista makua. The Fantasy Suite on Cabernet Sauvignon -punaviiniä, One on One on Chardonnay-valkoviikiä ja The Final Rose puolestaan roseeviiniä.

– Dramaattinen viinikokoelmamme on luotu viemään sinut romanttiselle matkalle jossa koet jokaisen Unelmien poikamies -sarjan rakkauden ja jokaisen sydänsäryn hetken, tuotteen verkkosivuilla julistetaan.

Yksi pullollinen Unelmien poikamies -viiniä maksaa 15.96 dollaria, eli hieman alle 15 euroa. Realitysarjan fanien harmiksi viinejä ei ole mahdollista tilata verkosta Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

 

Ruoka Viihdeuutiset

Roseeviini-nallekarkit jättimenestys – myytiin heti loppuun!

Vaaleanpunainen ja raikas roseeviini on suosittua virvoketta erityisesti kesäisissä illanistujaisissa. Nyt roseen makuun voi päästä myös alkoholittomassa muodossa. Luksusmakeisia valmistava Sugarfina on lanseerannut roseeviini-nallekarkit.

Whispering Angel -roseeviinillä infusoidut Rose All Day Bears -karkit ovat vaaleanpunaisia, alkoholittomia ja niiden kerrotaan maistuvan aivan kesäiseltä suosikkijuomalta.

Ensimmäinen erä roseeviini-nallekarkkeja myytiin Elite Daily -sivuston mukaan loppuun vain kahdessa tunnissa. Sugarfina on kuitenkin tuomassa uuden erän Rose All Day Bears -makeisia myyntiin lähiaikoina. Aivan halpaa herkkua Rosee-karkit eivät ole. Hieman päälle sadan gramman paketti makeisia maksaa Bustle-sivuston mukaan 8,50 dollaria, eli noin 7,70 euroa.