Chris Brown tappeli laulaja Frank Oceanin kanssa – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu r&b-tähti Chris Brown on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä on-off -suhteestaan laulajakaunotar Rihannan kanssa. Pariskunnan huhuttiin taannoin eronneen kolmannen osapuolen takia, mutta heidät on kuitenkin sittemmin kuvattu useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa.

Ennenkin yhteenotoista muiden artistien kanssa otsikoihin noussut Christ Brown on nyt ajautunut käsirysyyn nosteessa olevan laulajan, Frank Oceanin kanssa. TMZ-verkkosivuston mukaan Brown oli poistumassa Los Angeleissa sijaitsevasta Westlake-studiosta, kun hän Frank ja hänen seurueensa saartoivat hänet.

– Tämä on minun studioni, tämä on minun parkkipaikkani, Frank Oceanin kerrotaan sanoneen.

Chris Brown yritti kätellä Oceania, jolloin yksi jälkimmäisen seurueesta hyökkäsi hänen kimppuunsa. Tilanne kärjistyi nopeasti tappeluksi osapuolten välille. Poliisit saapuivat myöhemmin paikalle lopettamaan nahistelun.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.