Courtney Stodden kuin XXL-rintainen Barbie

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaista vaaleaverikköä, Courtney Stoddenia, on seurannut jatkuva julkisuus, kun neito nai 16-vuotiaana itseään huimasti vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin. Blondi lähti äskettäin hampurilaiselle Mary’s-ravintolaan, ja otti siellä itsestään seksikkäitä kuvia.

Nyt 18-vuotias Courtney on vaihtanut ainakin hetkellisesti hiustensa väriä ja muuntunut blondista brunetiksi. Kaunotar julkaisi Twitter-blogissaan otoksia, joissa hän poseeraa tummaan peruukkiin sonnustautuneena punaisessa, seksikkäässä asussa. Neito ei myöskään epäröi poseerata tuhmaan sävyyn kameralle.

– Itse asiassa nautin tummasta puolestani, kertoi Courtney seuraajilleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.