Lindsay Lohanin vararikossa: Joutui kodittomaksi!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan. Hän joutui aiemmin tällä viikolla jälleen oikeuden eteen toilailuistaan. Lohan voidaan tuomita jopa kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan.

Nyt 26-vuotias Lindsay Lohan on päätynyt kieriskelemään elämänsä pohjamutiin, sillä hänen kerrotaan olevan vararikossa. Miljoonaomaisuutensa juhlimiseen ja huumeisiin käyttänyt näyttelijätär onkin nykyään koditon. Lindsay Lohan on joutunut muuttamaan hiljattain Dina-äitinsä luokse, koska hän ei pysty maksamaan kotinsa laskuja.

– Lindsay joutuu asumaan Dina-äitinsä luona. Hänellä ei ole tällä hetkellä rahaa, sisäpiirin lähde paljasti Radar Online -sivustolle.

Lähteen mukaan Lindsay Lohanilla ei ole edes varaa hankkia kaksiota Hollywoodin alueelta. Lisäksi hänellä on hurjat velat luottokorttiyhtiöille ja entiselle asianajajalleen Shawn Hollylle. Tähtinäyttelijä Charlie Sheenin tiedetään lahjoittaneen rahaa vararikossa olevalle kollegalleen, jotta Lohan voisi maksaa verovelkojaan.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.