Megan Fox paljasti: ”Suurin nautintoni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Transformers-tähti Megan Fox kertoi äskettäin olleensa lapsena uskonnollisen ryhmän jäsen, jossa hän oppi puhumaan kielillä. Neitokainen kuvasikin kielillä puhumisen kokemusta siksi, kuin energia kulkisi pään läpi.

Näyttelijätär synnytti viime syyskuussa Noah-pojan. Nyt seksikäs Megan on kertonut uusimmassa haastattelussaan elämänsä suurimmasta nautinnosta. Hän kertoi kokeneensa täyttymyksen äitiytensä myötä.

– Suurin nautintoni on olla poikani kanssa. Olen koko elämäni ajan halunnut saada lapsen, ja nyt olen viimein tehnyt sen, kertoi Megan Fox Marie Claire -lehdelle.

Fox kertoo haluavansa aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa enemmänkin yhteisiä lapsia. Hän kertoo nauttivansa eniten äitiydestä. Megan ei halua enää keskittyä samalla tavalla näyttelemiseen, koska näkee äitiyden olevan hänen todellinen uransa.

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.