Hämmentävä näky lammella: Päähän ammuttu sorsa uiskenteli kaikessa rauhassa

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmiset tekevät joskus typeryyksissään hirveitä asioita eläinkunnan edustajille. Eläinrääkkäystapauksia tulee vuosittain esille satoja, ellei tuhansia. Nyt Britanniassa on noussut kohu tapauksesta, jossa tuntematon henkilö ampui sorsaa jalkajousella päähän.

Nuoli lävisti sorsan pään, mutta lintu säilyi tapaturmasta yllättäen hengissä. Onnekas eläin pystyi nuoli päässään jopa uimaan, syömään ja lentämään lähes normaalisti. Sorsan löysi Barnsleyssa sijaitsevasta Dearne Valleyn maaseutupuistosta 71-vuotias Keith Turner, joka järkyttyi linnulle tehdystä ilkiteosta.

– On todella skandaali, että joku tekee tällaista. On ihme, että lintu on yhä hengissä, kertoi Turner The Sun -lehdelle.

Lintua ei ole uutisen mukaan vielä onnistuttu pyydystämään, minkä vuoksi sen vammaa ei ole lääkitty. Eläimen ei uskota olevan kuitenkaan akuutissa vaarassa. Katso kuvat sorsasta tästä linkistä.