Tamara Ecclestone biletti kunnolla: Huikea kassakuitti päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Formula 1 -sarjan johtaja Bernie Ecclestonen esikoistytär Tamara Ecclestone erosi taannoin poikaystävästään Omar Khyamista seksivideon ja pettämiskohun jälkeen. Neitokainen tilitti äskettäin, ettei mies halunnut häntä viimeisen seurusteluvuoden aikana seksuaalisesti.

28-vuotias seurapiirikaunotar on sittemmin ottanut kaiken irti sinkkuelämästään, ja tällä kertaa Tamara tuhlasi tukullisen rahoja riehakkaaseen bailuiltaan. Ystäviensä kanssa juhlinut Ecclestone käytti huimat 30.000 puntaa, eli 37.000 euroa, pelkästään alkoholijuomiin.

Tukevassa humalassa toikkaroineen povipommin kerrottiin tilanneen seurueelleen muun muassa 38 pulloa shamppanjaa ja pullon viskiä. Tamara talutettiin tyylikkäästä, lontoolaisesta C-ravintolasta myöhemmin ulos, sillä hän oli liian humalassa kävelläkseen omin neuvoin sieltä pois, uutisoi Daily Mail -sivusto. Paparazzit tallensivat julkkistähden bilekunnon ja minimekon kuviin.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.