Mila Kunis haluaa erotiikkaelokuvan päätähdeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Esquire-lehden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitsena Mila Kunis yllätti kesällä viihdemaailman, kun hän ja Ashton Kutcher julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunnasta on viime aikoina levinnyt julkisuuteen kuvia, joissa he käyvät lenkillä varsin huolittelemattoman näköisinä.

Nyt 29-vuotias Mila Kunis on kertonut himoitsevansa tulevan Fifty Shades of Grey -elokuvan pääroolia viattomana opiskelijatyttö Anastasia Steelenä. Hän uskoo että eroottisen novellin sankarittaren näytteleminen olisi hauskaa vaihtelua. Neitokaista harkitaankin muiden kaunottarien ohella kyseiseen elokuvaan.

– Joskus haluat vain kokeilla jotain erilaista ja hauskaa, koska sinulla tulee olemaan hauskaa sitä tehdessä, kertoi Mila Kunis The Sun -lehdelle.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70′s Show -komediasarjasta. Hän toimii myös Meg Griffinin ääninäyttelijänä suositussa Family Guy -animaatiosarjassa. 29-vuotias kaunotar on viime vuosina nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa Ted, Black Swan, Vain seksiä ja Forgetting Sarah Marshall.