Raju tappelu hautajaisissa – kuolleen tuhkat hautajaisvieraiden päälle

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat aika ajoin puuttumaan perheenjäsenten välisiin tappeluihin ja käsirysyihin. Sisarukset saattavat ajautua rajuihin riitoihin lähes mitättömistä asioista. Nyt eräs amerikkalainen mies on pidätetty Ohiossa, kun hän pahoinpiteli eräässä muistotilaisuudessa veljensä.

Joel Perez -niminen 23-vuotias mies ja hänen veljensä ajautuivat riitaan muistotilaisuudessa, ja silminnäkijöiden mukaan he käyttäytyivät väkivaltaisesti. Tappelu kuitenkin päättyi nopeasti, kun Joel Perez nappasi muistotilaisuudessa olleen sinisen uurnan ja iski sen veljensä päähän. Veli menetti tajuntansa iskun johdosta.

Joel Perezin rikkoma uurna aiheutti kuitenkin veljesten ylle tuhkapilven, joka oli lähtöisin uurnassa olleesta tuhkatun ihmisen jäännöksistä. Virkavalta saapui ajoissa tapahtumapaikalle, sillä he ehtivät napata Perezin ennen pakenemista. Poliisien mukaan raivostunut mies yritti tapella myös kiinnioton aikana.

Clevelandin WEWS-televisiokanavan mukaan Joel Pereziä syytetään pahoinpitelystä ja pidätyksen vastustamisesta. Viranomaiset eivät ole vielä saaneet selville, mistä veljesten riita sai alkunsa. Lisäksi ei ole vielä tiedossa, kenen edesmenneen ihmisen tuhkat olivat uurnassa.