Harry Styles osti kodittomille 3 700 eurolla pizzaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin nuorin jäsen on naisseikkailuistaan tunnettu kiharapää Harry Styles. Äskettäin 19-vuotias poppari neuvoi bänditoveriaan Liam Paynea tämän rakkaushuolissa.

Styles ei ole pelkästään kuunteleva korva ystävilleen, vaan mies on myös sangen antelias itseään vähäosaisempia kohtaan. Harryn kerrotaan nimittäin ostaneen 3.000 punnan, eli 3.700 euron, edestä pizzaa kodittomille ihmisille.

– Olimme Los Angelesissa kolme kuukautta sitten ja hänellä oli vapaapäivä. Harry käytti kaksi tai kolme tonnia Domino-pizzaan. Hän ajeli ympäriinsä ja jakoi niitä kodittomille ihmisille, se on ihmeellinen tarina, kertoi popparin hyvä ystävä Ed Sheeran Daily Mirror -sivustolle.

Kiharapään ystävät kertovat Harryn olevan antelias luonne. Poppari vasta totuttelee heidän mukaansa hurjaan omaisuuteensa ja kuuluisuuteensa. Hän ei ole antanut lähipiirin mielestä menestyksen nousta päähänsä.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.