Harry Styles on edelleen teinipoika – äiti kielsi ottamasta tatuointia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poppari Harry Styles on nykyään vapailla markkinoilla, sillä hän erosi taannoin 23-vuotiaasta supertähdestä Taylor Swiftistä kaksi kuukautta kestäneen romanssin jälkeen. Teinitähti ei jäänyt suremaan eroaan, vaan hänen on kerrottu ottavan kaiken irti sinkkuelämästään.

18-vuotiaan popparin iholla on hänen nuoresta iästään huolimatta nähty kauniiden naisten lisäksi myös lukuisia tatuointeja. Nyt Harry Stylesin äiti Anne Cox on kuitenkin puuttunut peliin, ja kieltänyt poikaansa tatuoimasta nimeään japanilaisilla kirjaimilla. Daily Star -lehden mukaan Anne Cox on huolissaan Harryn tatuointi-innostuksen lähtevän käsistä. Hän pelkää pojan katuvan kuviaan vanhempana.

Taylor Swiftin ja Harry Stylesin lyhyeksi jäänyt romanssi ei miellyttänyt kaikkia faneja. Taylor Swift joutui nimittäin taannoin One Direction -teinitähden fanaattisimpien fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen.