Alec Baldwin löytyi vanhasta valokuvasta – aikakone olemassa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuvan näyttelijä Alec Baldwinin Hilaria-vaimon epäiltiin vastikään olevan raskaana. Kohun aiheuttivat neitokaisen uudet rantakuvat, joissa hänen vatsanseutunsa on pyöristynyt jonkin verran.

Nyt 54-vuotias Alec on saanut yllättävän kaksoisolennon. Eräässä vuonna 1964 otetussa kuvassa nimittäin nähdään keski-ikäinen Joseph Kolans -niminen mies, joka muistuttaa huimaavan paljon kuuluisaa Hollywood-tähteä. Monet ovatkin kommentoineet verkossa levinneen otoksen takia miesten selvää yhdennäköisyyttä.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.