Beyonce sai keskenmenon: ”Lapsella ei ollut sydämenlyöntejä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce on avautunut viimeisimmissä haastatteluistaan siitä, miten positiiviset vaikutukset äitiydellä on ollut hänen seksielämäänsä. Hänen mukaansa Blue Ivy -tyttären synnyttäminen sai hänen tajuamaan naiseuden voiman.

Nyt poppari on kertonut aiemmasta keskenmenostaan, joka sattui Beyoncelle kaksi vuotta sitten. Neitokainen tuli raskaaksi ja hän oli jo valinnut lapselle nimen, kun lääkärit kertoivat suru-uutiset. Äiti kertoi olleensa sekaisin surusta, kun hän menetti lapsen.

– Kaksi vuotta sitten olin ensimmäistä kertaa raskaana. Kuulin sydämenlyönnit, valitsin nimet. Kuvittelin, miltä lapsi näyttäisi. Tunsin oloni äidilliseksi. Lensin takaisin New Yorkiin tarkastukseen ja sain tietää, ettei lapsella ollut sydämenlyöntejä. Viikko sitten kaikki oli ollut hyvin, kertoi Beyonce Life Is But a Dream -dokumenttivideollaan.

Poptähti kertoo käsitelleensä surua musiikin tekemisen kautta. Hän kirjoitti keskenmenon jälkeen surullisimman tekemänsä kappaleen uudelle levylleen. Neito kertookin tuntevansa suurta iloa ja kiitollisuutta myöhemmin syntyneestä tyttärestään. Musiikkiperheen tragediasta voitiin kuulla vihjauksia Jay-Z:n Glory-kappaleella, jonka mies julkaisi verkossa heti Blue Ivyn syntymän jälkeen.

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.