Courtney Stodden innostui Super Bowlista – rohkea kuvasarja nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimoksi poikkeuksellisen avioliittonsa takia tituleerattu Courtney Stodden kommentoi äskettäin musiikillisia lahjojaan. Laulajan uraa havitteleva neito pitää itseään erilaisena artistina provokatiivisuutensa, särmikkyytensä ja taiteellisuutensa takia.

Itseään huimasti vanhemman näyttelijä Doug Huchisonin 16-vuotiaana nainut Courtney on nyt julkaissut Twitter-blogissaan kuvan jalkapallohuumastaan. Kohublondi oli viikonloppuna Super Bowl -tapahtuman lumoissa, minkä ansiosta innostuikin vähäpukeisiin poseerauksiin.

– Super Bowl -beibe, kirjoitti kaunotar blogiinsa kuvasarjan oheen.

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.