Naisella erikoinen pakkomielle: Omisti huoneen smurffeille

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Smurffit lienevät monelle lapsuudesta tuttuja piirroshahmoja. Sinisten pikkumiesten tiedetään inspiroineen esimerkiksi taannoin varkaita, jotka pukeutuivat ryöstöretkellään smurffiasuihin.

Nyt erään brittinaisen kerrotaan olevan niin pakkomielteisen ihastunut sinisiin piirroshahmoihin, että hän on omistanut talostaan kokonaisen huoneen niille. 37-vuotias Karen omistaakin huomattavan 20.000 punnan, eli 25.000 euron, arvoisen smurffikokoelman.

Kilmarnockissa, Skotlannissa asuvan neitokaisen kokoelmassa on 5.000 erilaista smurffiesinettä, joihin lukeutuu noin tuhat smurffifiguuria. Hän toivoo löytävänsä kokoelmaansa mahdollisimman paljon uusia keräilykappaleita.

– En tiedä, miksi aloitin keräämään niitä. Jokin smurffeissa kiehtoo minua. Rakastuin animaatiosarjaan ja ostin muutaman figuurin. Nyt 30 vuoden päästä minulla on niille oma huone, kertoi Karen Daily Record -sanomalehdelle.