Yhden yön seksisuhde: Jersey Shore -komistus kellisti Lindsay Lohanin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohuttu Jersey Shore -realitysarja lopetettiin äskettäin, mikä aiheutti järkytyksen tunteita sarjan tähtikastissa. Yksi sarjan tähdistä, Pauly D, sai vastikään myös oman The Pauly D Project -realitysarjansa.

Nyt 32-vuotiaan Pauly D:n rakkauselämän saloja on paljastettu julkisuudessa. Entinen vastanäyttelijä Snooki kertoi nimittäin Celebuzz-sivuston haastattelussa, että mies on aiemmin lähentynyt romanttisessa mielessä kohutähti Lindsay Lohanin kanssa.

– Pauly muhinoi hänen kanssaan kerran. Se oli meidän ensimmäinen kertamme Los Angelesissa. Lindsay flirttaili Paulylle ja he lemmiskelivät. Mutta siitä on noin kolme vuotta aikaa, kertoi Snooki sivustolle.

Vuonna 2011 Pauly D, eli Paul DelVeccio, kertoi solmineensa kolmen albumin sopimuksen 50 Centin G-Unit Records ja G-Note Records -levy-yhtiön kanssa. Mies yrittää lyödä itseään läpi tiskijukkana. The Pauly D Project -realitysarjassa seurataan tähden Amerikan kiertuetta. Pauly D aikoo julkaista debyyttialbuminsa tänä vuonna.