Adele halusi kiittää – osti äidilleen asunnon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatähti Adele joutui äskettäin julkisuuden valokeilaan perheasioidensa takia, kun neitokaisen isä Mark Evans avautui suhteestaan kuuluisaan tyttäreensä. Mies kertoi surevansa heidän huonoja välejään ja sitä, ettei ole mukana popparin Angelo-pojan elämässä.

Supertähden äitisuhde on huomattavasti paremmalla tolalla, sillä nyt Adelen kerrotaan lahjoittaneen äidilleen uuden asunnon. Oscar-ehdokkuuden Skyfall-kappaleesta saanut laulajatar osti äidilleen Penny Adkinsille kodin Lontoosta, uutisoi Female First -sivusto.

Popparin äidillä oli aiemmin kaksi työpaikkaa, koska hän halusi tukea tyttärensä orastavaa unelmaa laulajatähteydestä. 44-vuotias äiti saakin hyvällä syyllä nauttia 600.000 punnan, eli 730.000 euron, arvoisesta Notting Hillin kodista täysin siemauksin.

Adele on tiettävästi seurustellut lapsensa isän Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Vuosi sitten helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.