Beyoncen asu petti Super Bowlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin supertähti Beyonce avautui siitä, miten positiiviset vaikutukset äitiydellä on ollut hänen seksielämäänsä, ja viime viikolla hän puhui avoimesti myös keskenmenostaan. Nyt aiheet ovat kuitenkin muuttuneet kertaheitolla, kun hän tuli vilauttaneeksi intiimialuettaan.

Beyonce oli sunnuntaina esiintymässä maailman suurimmassa urheilutapahtumassa, Super Bowlissa. Siellä hänen esiintymisasunsa tuli paljastaneeksi laulajattaren nännin tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden tiimellyksessä. Vilautus näkyy vain televisiokuvasta tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.