Claudia Romaniin suihkukuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia on esitellyt muun muassa alaselänsä tatuointiaan bikinikuvissa.

Nyt 30-vuotias Claudia Romani on kuvattu nautiskelemassa virkistävästä suihkusta rannalla Miami Beachilla. Neitokainen nautti täysin rinnoin kuvaajilta saamastaan huomiosta ja bikinivartalonsa esittelemisestä.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.