David Beckham lahjoittaa palkkansa lasten hyväksi: ”Suuri summa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisfutari David Beckhamin luotsaama perhe valittiin taannoisessa TVBet-sivuston äänestyksessä vuoden 2012 tyylikkäimmäksi julkkisperheeksi. Beckhamien klaaniin kuuluvat vaimo Victoria ja lapset Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.

Brittifutari vahvisti äskettäin tiedot, että hän tulee pelaamaan seuraavan viiden kuukauden ajan Ranskan pääsarjassa Paris Saint-Germain -joukkueessa. David Beckham kertoi lahjoittavansa koko sopimuskauden palkkansa lasten hyväntekeväisyystyöhön.

Hän ei ole vielä päättänyt, mihin ranskalaiseen järjestöön lahjoittaa rahat. Miehen mukaan palkkasummasta ei ole myöskään päästy varmuuteen jalkapallojoukkueen pomojen kanssa.

– Joukkueen pojat päättävät sen, mutta kyseessä on tietenkin kunnon summa. Se on yksi asia, josta olen innoissani. On hienoa antaa suuri summa lasten hyväntekeväisyyteen Pariisissa, kertoi julkkisfutari lehdistötilaisuudessa Female First -lehden mukaan.

David Beckhamin perhe asuu pelikauden aikana Lontoossa. Jalkapalloilijan mukaan on tärkeää, että lapset voivat käydä normaalisti brittiläistä koulua isänsä työstä riippumatta. Perhe asui vuosina 2007 – 2012 Los Angelesissa futarin pelatessa Galaxy-joukkueessa.