Erin Heatherton pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton tunnetaan maailmalla Victoria’s Secret -alusvaatemallina, mutta myös Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion entisenä tyttöystävänä. Upeavartaloinen vaaleaverikkö on viime aikoina poseerannut aktiivisesti mallikuvissa.

Viime viikolla Erin Heatherton vietti St. Barthsin luksussaarella Victoria’s Secretin kuvauksissa. Nyt hänet nähdään poseeraamassa näyttävissä valkoisissa bikineissä, joissa on vaaleanpunaisia koristeita.

23-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.