Lottoshokki! Pariskunta voitti KAHDELLA eri kupongilla 1,5 miljoonaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuhannet suomalaiset lottoavat viikoittain miljoonavoittojen toivossa. Joitakin onni potkaiseekin, ja uusi elämä alkaa mallikkaasti kohentuneen rahatilanteen myötä.

Nyt arkansasilainen pariskunta sai varsinaisen onnenpotkun, sillä he voittivat molemmat lotossa samasta paikasta ostamillaan lottokupongeilla. Stephen ja Terri Weaver kuittasivat yhteensä 1,5 miljoonaa dollaria, eli 1,2 miljoonaa euroa, pelaamistaan kupongeista.

Pariskunta oli yhteisellä kalastusreissulla, kun he päättivät pysähtyä tien varteen ostamaan ensimmäisen lottokupongin T-Ricks-kaupasta. Kotiinpaluumatkallaan pari osti vielä toisen lottokupongin. Heidän hämmästyksensä oli suuri, kun molemmista kupongeista löytyi voitto.

Ensimmäinen kuponki oli miljoonan, ja toinen puolen miljoonan dollarin arvoinen. Daily Mail -lehden mukaan pariskunta suunnittelee käyttävänsä rahat laskujen maksamiseen sekä lokoisiin eläkepäiviin.