Sophie Turner ei vartaloaan piilottele

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikassa riittää kohukaunottaria moneen makuun, ja heihin lukeutuvat esimerkiksi räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin, seurapiirikaunotar Kim Kardashian ja naisräppäri Nicki Minaj.

Australian suunnalla eräs kuvatuimmista neitokaisista on glamourmalli Sophie Turner. Nyt 28-vuotias kurvitar julkaisi Twitter-blogissaan seksikkään otoksen, jossa hänet nähdään pelkässä ruskeassa bikiniasussa. Kuva tuo esille neidon muhkean takamuksen, joka antaa hyvän kilpavastuksen kuuluisia ”amerikanpeppuja” vastaan.

Australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa.