Tiësto ja Knife Party Summer Sound Festivaliin – tapahtuma kasvaa vauhdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma Summer Sound -festivaali täyttää Helsingin Messukeskuksen 26. – 28.heinäkuuta. Tapahtumassa nähdään maailman valovoimaisimpia elektronisen musiikin artisteja ja alan suosituimpia kotimaisia tähtiä.

Tapahtuman ensimmäiset artistikiinnitykset ovat massiivista maailmanlaajuista suosiota nauttiva, dubstepiä ja housea yhdistelevä australialainen Knife Party sekä yleisön pyynnöstä Helsinkiin palaava hollantilainen Tiësto.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Messukeskuksessa järjestetty Summer Sound -festivaali myytiin loppuun sen jokaisena päivänä. Viikonlopun aikana 24.000 juhlijaa nautti elektronisen musiikin supertähdistä kahdella lavalla. Dj Orionin klubikyselyssä suomalaiset äänestivät Summer Sound -festivaalin vuoden 2012 parhaaksi tapahtumaksi jättäen Flow -festivaalin kakkossijalle.

Armin van Buurenin ja Aviciin esiintymiset festivaalilla äänestettiin puolestaan vuoden parhaiksi keikoiksi. Positiivisesta palautteesta kiitollisena festivaali panostaa tänä vuonna teknisesti vieläkin kunnianhimoisempaan kokonaisuuteen ja yleisön viihtyvyyteen. Viimevuotisesta suosiosta johtuen myös tapahtuma-alueen kapasiteettia kasvatetaan tänä vuonna, ja yleisötavoite on 30.000 kävijää.