Taylor Swift huippuseksikkäänä punaisella matolla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift on luonut menestyneen uran musiikkimaailmassa, vaikka ikää on vasta 23 vuotta. Neitokaisella on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Hän erosi hiljattain One Direction -poikabändin popparista Harry Stylesista.

Nyt Taylor Swift on poseerannut paparazzien kameroille Cannesin NRJ Music Awards -palkintogaalan punaisella matolla. Vaalea kaunotar oli valinnut ylleen beigen minimekon, jonka v-aukkoinen yläosa kiinnitti ihmisten huomion. Laulajattaren entinen poikaystävä Harry Styles osallistui myös tilaisuuteen bänditovereidensa kanssa.

Taylor Swift ripotteli suolaa entisen kumppaninsa haavoihin, sillä hän esitti palkintogaalassa We Are Never Ever Getting Back Together -hittibiisinsä paljastavaan asuun pukeutuneena. Kyseinen kappale on noussut yhdeksi suosituimmaksi erobiisiksi. Harry Stylesin tiedetään istuneen yleisössä katsomassa ex-tyttöystävänsä näyttävää esitystä.

Amerikkalainen Taylor Alison Swift on huippusuosittu laulaja-lauluntekijä, joka aloitti uransa muusikkona jo 13-vuotiaana. Tähti on julkaissut viisi albumia, joista jokainen on saanut ylistystä niin kriitikoilta kuin faneilta. Uusin Red-albumi nousi nopeasti hitiksi, sillä sitä myytiin kolmen viikon aikana lähes 1,9 miljoonaa kappaletta. Swift lähtee Red-maailmankiertueelle maaliskuussa.