Tässä hän on! Osbournen vaiettu tytär viimein paparazzikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sharon ja Ozzy Osbournen luotsaama julkkisperhe on ollut otsikoissa ja televisiossa jo vuosien ajan, mutta ohjelmassa ja julkisuudessa on keskitytty perheen lapsista lähinnä Kellyyn ja Jackiin, kun perheen vanhin lapsi Aimee on karttanut visusti julkisuutta.

Nyt Aimee Osbourne päätyi sattumalta Los Angelesissa paparazzikuviin ollessaan lounaalla yhdessä miespuolisen seuralaisen kanssa.

29-vuotias Aimee Osbourne piti nähdä ensimmäisen kerran julkisuudessa vuonna 2005 äitinsä Sharonin kanssa Vaginamonologi-showssa Lontoossa, mutta hän vetäytyi viime metreillä sairauteen vedoten. Sittemmin Aimee perui päätöksensä astua julkisuuteen. Hän kertoi haluavansa kunnioitusta ihmisenä – ei vain julkkisperheen lapsena. Aimeelta leikattiin rintasyöpä vuonna 2003. Saman vuoden joulukuussa Ozzy joutui vakavaan onnettomuuteen mönkijällä.