Beyoncen nolot keikkakuvat julki – tiedottaja vaati kuvien poistamista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajan esityksessä. Neitokaisen lauluesitystä on ylistetty suurenmoiseksi, mutta siitä on levinnyt julkisuuteen nyt myös hieman vähemmän mairittelevia otoksia.

Laulajattaren edustaja yritti estää Buzzfeed-sivustoa julkaisemasta otoksia, joissa Beyoncella nähdään varsin aggressiivisia lavailmeitä. Tiedottaja pyysi sivustoa poistamaan osan jo julkaistuista kuvista, joissa poptähdellä nähdään muun muassa irvistyksiä ja epäedullisen näköisiä asentoja. Kuvien poistamisen sijaan verkkosivusto julkaisi tiedottajan kirjeen ja jätti kuvat verkkoon. Katso kuvat tästä ja tästä.

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään Beyoncen vilauttaneen vahingossa nänniään Super Bowl -esityksensä aikana. Esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.