Brandi Glanville ex-miehestään: ”En halunnut löysää…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa seurataan kauniiden kotirouvien elämää. Eräs huomiota herättänyt blondi kyseisessä ohjelmassa on näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin ex-vaimo, Brandi Glanville.

Äskettäin 40-vuotias Brandi julkaisi muistelmateoksensa, jonka nimi on Drinking and Tweeting: And Other Brandi Blunders. Kyseisessä kirjassa nainen muun muassa paljastaa otteita seksielämästään. Julkkistähden mukaan hiustenlähtöä estävä lääke teki hänen ex-miehestään Eddie Cibrianista impotentin.

– Tällä kyseisellä lääkkeellä oli sivuvaikutuksia, kuten ne, jotka vaikuttivat makuuhuonepuuhiin. Tiesin hänen huolehtivan hiusrajastaan, mutta halusin seksiä. En halunnut löysää munaa, ja sanoinkin miehelleni, että hänen piti valita minun ja lääkkeen välillä, kertoi Brandi Glanville Radar Online -sivuston mukaan paljastuskirjassaan.

Eddie Cibrianin valinta tuli sittemmin tutuksi kaikille mediakohun myötä. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.