Tämäkö muka mekko? Claudia Romanin pakarat vilkkuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia viihtyy erityisen hyvin paparazzien kohteena eri maiden rantakohteissa.

Nyt Claudia Romani on kuvattu Miami Beachin rannalla erittäin niukassa mekossa, joka paljasti takaa päin hänen pakaransa. Huomio ei kuitenkaan kiinnittynyt vain neitokaisen takamukseen, sillä vatsa näytti selvästi pyöristyneen. Kuvat aiheuttivatkin raskausepäilyjä, sillä vielä pari viikkoa sitten vatsa oli selvästi pienempi.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.