Hugh Jackman joutui juoksemaan koe-esiintymiseen: ”Pyörän renkaat varastettiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Hugh Jackman on kuulunut jo vuosia halutuimpien miesnäyttelijöiden joukkoon. Hänet tullaan pian näkemään valkokankaalla Les Miserables -elokuvassa Jean Valjeanin roolissa, josta mies on saanut myös Oscar-ehdokkuuden.

44-vuotias näyttelijäkomistus on nyt paljastanut uusimmassa haastattelussaan hänelle sattuneen ikävän kommelluksen. Hugh kertoi käyvänsä aina ennen koe-esiintymisiään lauluopettajansa Joan Laderin luona lämmittelemässä ääntään. Tällä kertaa mies polki tapaamiseen pyörällä.

– Menin Joanin luo, vietin puoli tuntia laulutunnilla vain lämmittelyn takia. Kun tulin takaisin tunnilta, pyöräni renkaat oli varastettu. En voinut uskoa sitä! Kertoi Hugh Jackman Jay Lenon juontamassa keskusteluohjelmassa.

Kiireessä miestähti ei ehtinyt muuta kuin ottaa pyöränsä ja juosta täyttä päätä koe-esiintymiseen. Hän tunnusti vaikuttaneensa amatööriltä saapuessaan paikalle. Jackman kertoi ehtineensä paikalle viime hetkellä.

Taannoin Ashley Madison -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.