Hugh Jackmanin vaimo innostuu roolileikeistä – suhde Wolverineen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on noussut viime vuosina Hollywoodin suosituimpien miesnäyttelijöiden joukkoon. X Men -elokuvissa hurmannut 44-vuotias tähti palaa pian tunnettuun supersankarirooliinsa. Jackman nimittäin työstää parhaillaan uutta The Wolverine -elokuvaa.

Australialaistähti on nyt paljastanut yllättävän piirteen yksityiselämästään. Hugh Jackman nimittäin kertoi The Sun -lehdelle hänen Deborra-Lee Furness -vaimonsa pitävän roolileikeistä. Etenkin sellaisista, joissa Hugh käyttää elokuvistaan tuttuja rooliasuja.

– Vaimoni pitää siitä, että tulen kotiin rooliasuissa. Se saa hänet tuntemaan olonsa siltä, kuin hänellä olisi salasuhde, Hugh Jackman tunnusti.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi taannoin, että Hugh Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.