Jonne Aaronin yhtye ei teekään paluuta: ”Panin Negativen tauolle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jokunen kuukausi sitten, että Jonne Aaronin luotsaama tamperelainen suosikkiyhtye Negative oli jo valmistautumassa uuden materiaalinsa julkaisemiseen. Kansainvälistäkin menestystä saanut yhtye oli jo treenaamassa uutta materiaalia.

Nyt yhtyeen paluu on kuitenkin toistaiseksi peruttu. Vain elämää -ohjelmastakin tuttu yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron ryhtyi nimittäin työstämään suomenkielistä soololevyä, eikä hänellä ollut aikaa kahdelle projektille.

– Panin Negativen tauolle. Bändi on nyt tauolla ainakin loppuvuoden ajan, kun en voi keskittyä kahteen juttuun samaan aikaan. Ehdittiin jo alkaa treenata uuden levyn biisejä, mut jatketaan sit myöhemmin siitä mihin jäätiin, Jonne Aaron kertoi tilanteesta Staralle.

– Tossa on mun oma soololevy valmisteilla ja aika paljon on tulossa keikkoja. Soolokeikoille lähden maaliskuussa, kun kiertue alkaa Kokkolasta. Levystä on tulossa tosi hyvä. Kaikki biisit on jo kirjoitettu ja demovaiheessa, Jonne Aaron lisäsi.