Brandi Glanville kiinni pettämisestä – toinen mies aviovuoteessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan kuumimpiin kaunottariin kuuluu Brandi Glanville, joka kertoi äskettäin halunneensa ex-mieheltään Eddie Cibrianilta muutakin kuin ”löysää munaa”. Näyttelijäkomistus söi nimittäin hiustenlähtöä estävää lääkettä, joka oli tehdä tästä impotentin.

Puumanainen pisti luonnollisesti vastaan, jonka takia Eddie ajautui laulajatar LeAnn Rimesin syliin. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Cibrian ei ollut liitossa ainoa, joka petti. 40-vuotiaan Brandin kerrotaan myös käväisseen hakemassa nautintoa muiden miesten sängyistä.

Naisen kerrotaan pettäneen näyttelijää jo kauan ennen tämän uskottomuutta. Lähde kertoo Glanvillen muun muassa harrastaneen seksiä avioparin makuuhuoneessa toisen miehen kanssa vain kuusi viikkoa nuorimman Jake-pojan syntymän jälkeen.

– Brandi rakastaa leikkiä uhria, mutta hän ei kerro koko tarinaa, kertoi sisäpiirin lähde Us Weekly -lehdelle.

Eddie Cibrianin uskottomuus tuli taannoin tutuksi kaikille mediakohun myötä. Pariskunta erosi myrskyisästi, ja asian puiminen on jatkunut näihin päiviin asti. Äskettäin Brandi kertoi kostaneensa ex-miehelleen eron kynnyksellä varsin mielikuvituksellisesti. Neito kertoi ottaneensa miehen luottokortin ja maksaneensa sillä itselleen vaginan kiristysleikkauksen.